Ga naar inhoud


Foto

Media player speelt op tv geen subs.


4 replies to this topic

#1 rob19641

rob19641

    Snoersleper

  • Members
  • 2 Posts:

Gepost 03 november 2008 - 05:21

Hallo

#2 rob19641

rob19641

    Snoersleper

  • Members
  • 2 Posts:

Gepost 03 november 2008 - 05:28

QUOTE (rob19641 @ Nov 3 2008, 5:21) <{POST_SNAPBACK}>
Hallo,

Wie kan mij helpen met dit probleem.
Ik heb een nieuwe media player 500gb gekocht waar film rechtstreeks aangesloten op tv bekeken kunnen worden.
De films die ik van pc naar media player heb gecopieerd zijn met prachtig beeld te zien.
Alleen de ondertiteling geeft hij niet weer terwijl de films van pc wel ondertiteld zijn.

Hoe moet ik dit doen? en wat als eerste stappen.

Bedankt voor jullie aandacht.



#3 dunkelheit

dunkelheit

    Hoofdrolspeler

  • Members
  • 766 Posts:

Gepost 03 november 2008 - 07:30

Meeste van die dingen kunnen geen .srt bestanden aan. Het beste wat je doet is je subs inbakken. Hier een how-to.
<!--sizeo:1--><!--/sizeo--><!--coloro:#000000--><!--/coloro--><!--fonto:Verdana--><!--/fonto-->OTC Basics:

* Minimaal 2 (twee) posts doen vooraleer te requesten.
-> Geen twee posts is GEEN requestprivileges.
-> Je even voorstellen en een bedankje zijn er al 2!

* Gebruik de 'SEARCH' functie vooraleer een nieuwe request/topic te plaatsen.
-> Dubbele posts worden gedelete/gesloten.

* Hou het beleefd en beschaafd.
-> 'ControversiŽle' berichten/gebruikers/posts worden in de gaten gehouden.

* Gebruik het forum om hulp te vragen.
-> Don't worry, we're mostly a friendly bunch.<!--fontc-->
<!--/fontc--><!--colorc-->
<!--/colorc--><!--sizec-->
<!--/sizec-->

#4 krimson

krimson

    Film Regisseur

  • Members
  • 2328 Posts:

Gepost 28 november 2008 - 23:03

ik kom net dit apparaat tegen van western digital, schijnt alles af te spelen, iemand hier ervaring mee? smile.gif

#5 patriots

patriots

    Op-Auditie

  • Members
  • 113 Posts:

Gepost 28 november 2008 - 23:50

als je je ondertitelbestand(srt) dezelfde naam geeft als de film(buiten de extensie natuurlijk) moet het lukken met media player.




0 Gebruiker(s) lezen dit topic

0 gebruikers, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers