Ga naar inhoud


Foto

Subsinc werkt niet op vista


11 replies to this topic

#1 bouwmannetje

bouwmannetje

    Op-Auditie

  • Members
  • 106 Posts:

Gepost 10 december 2008 - 10:40

Hallo,

Ik heb een vraagje al een tijdje probeer ik subsinc werkend te krijgen op vista, maar het lukt mij niet.
Het probleem is namelijk dat hij de film wel kan afspelen maar ik kan hem niet pauzeren om de ondertiteling op de juiste
tijdstippen vast te kunnen zetten.
Heeft iemand hier nog meer problemen mee? (zelfde probleem bij subtitle workshop)

En weet iemand hier mogelijk een oplossing op?

Alvast bedankt,

Ciao!

#2 dunkelheit

dunkelheit

    Hoofdrolspeler

  • Members
  • 766 Posts:

Gepost 10 december 2008 - 19:40

Misschien je programma compatibiliteit aanzetten? Maar m'n grootste advies zou zijn om Vista te laten vallen wink.gif
<!--sizeo:1--><!--/sizeo--><!--coloro:#000000--><!--/coloro--><!--fonto:Verdana--><!--/fonto-->OTC Basics:

* Minimaal 2 (twee) posts doen vooraleer te requesten.
-> Geen twee posts is GEEN requestprivileges.
-> Je even voorstellen en een bedankje zijn er al 2!

* Gebruik de 'SEARCH' functie vooraleer een nieuwe request/topic te plaatsen.
-> Dubbele posts worden gedelete/gesloten.

* Hou het beleefd en beschaafd.
-> 'ControversiŰle' berichten/gebruikers/posts worden in de gaten gehouden.

* Gebruik het forum om hulp te vragen.
-> Don't worry, we're mostly a friendly bunch.<!--fontc-->
<!--/fontc--><!--colorc-->
<!--/colorc--><!--sizec-->
<!--/sizec-->

#3 jambo

jambo

    Scenario Schrijver

  • Members
  • 1291 Posts:

Gepost 10 december 2008 - 20:31

Ik had hetzelfde met subtitelworkshop met Vista een aantal dagen geleden.
SWS laadde de srt wel in maar geen beeld of geluid.
Diverse codecs ge´nstalleerd en er bleek er maar 1 te werken.

Codec-Pack-All-in-one-Download

Met dank aam Kris de Vis die ook deze tip gaf thumb_yello.gif

Together we fight back!!


#4 M33-DG

M33-DG

    Snoersleper

  • Members
  • 12 Posts:

Gepost 30 december 2008 - 13:11

QUOTE (jambo @ Dec 10 2008, 20:31) <{POST_SNAPBACK}>
Ik had hetzelfde met subtitelworkshop met Vista een aantal dagen geleden.
SWS laadde de srt wel in maar geen beeld of geluid.
Diverse codecs ge´nstalleerd en er bleek er maar 1 te werken.

Codec-Pack-All-in-one-Download

Met dank aam Kris de Vis die ook deze tip gaf thumb_yello.gif


bij mij lukt het wel subsync te draaien onder vista

#5 tammigje

tammigje

    Film Regisseur

  • Members
  • 2325 Posts:

Gepost 30 december 2008 - 14:10

bij mij is het ook gelukt om dit voor elkaar te krijgen!!


#6 sjakie70

sjakie70

    Snoersleper

  • Trial
  • 1 Posts:

Gepost 07 januari 2009 - 21:12

neem toch TimeAdjuster werkt ook heel erg goed

#7 Nappoo

Nappoo

    Decorbouwer

  • Members
  • 31 Posts:

Gepost 24 maart 2009 - 16:14

Bij mij werkt ie wel op Vista.
Alleen is het wel raar dat je op de afspeelknoppen 2x moet drukken voordat er iets gebeurd..! huh.gif





blink.gif

#8 Goffini

Goffini

    Film Producent

  • Members
  • 3757 Posts:

Gepost 28 november 2009 - 00:45

Kun je niets beters bedenken dan twee keer iets aan te halen zonder
zelf iets te reageren alleen om aan het aantal posts te komen?

#9 Tufkap

Tufkap

    Film Producent

  • Members
  • 2592 Posts:

Gepost 28 november 2009 - 13:11

tsja, het is een manier zoals een andere. Heb de posts weggedaan, kwestie van de forumvervuiling tegen te gaan.

Kijk in de WIPv2.0 sectie en voorkom dubbel werk


#10 Opa38

Opa38

    Figurant

  • Members
  • 172 Posts:

Gepost 08 maart 2011 - 23:10

Ik heb sinds kort windows 7 op me comp en kom tot de ontdekking dat subsyns niet correct meer werkt.

En dan bedoel ik de play toets en de stoptoets de pauze toets is helemaal afwezig wie o wie weet raad.

als ik de film nu stop dan is de film ook even weg tot dat ik hem weer op play zet.

gr Opa71
__________________________Geposte afbeelding

#11 Goffini

Goffini

    Film Producent

  • Members
  • 3757 Posts:

Gepost 08 maart 2011 - 23:39

Heb je de nieuwste versie: Subsync 2.0?
Of alternatief: Subtitle Studio 2.0
Of Subtitle Workshop 4

#12 Opa38

Opa38

    Figurant

  • Members
  • 172 Posts:

Gepost 09 maart 2011 - 21:44

Heb je de nieuwste versie: Subsync 2.0?
Of alternatief: Subtitle Studio 2.0
Of Subtitle Workshop 4


Ik heb een pm gestuurd naar Goffini.

Zodra ik uit dit verhaal ben en het werkt laat ik dit zeker hier weten ,Het is jammer van subsync dat het niet werk Onder W 7 vooals nog. want het was een primax proge voor het corigeren vann subs die scheef liepen .Word vervolgt.
__________________________Geposte afbeelding




0 Gebruiker(s) lezen dit topic

0 gebruikers, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers