Ga naar inhoud


Foto

2 iso's branden op 1 DVD9


8 replies to this topic

#1 dumble

dumble

    Cameraman

  • Members
  • 58 Posts:

Gepost 03 juni 2009 - 19:34

Hallo,

Ik heb de volgende 4 iso's
dvd1=5.16GB
dvd2=4.63GB
dvd3=4.8GB
dvd4=4.75GB

Kan ik dan ook 2 iso's op 1 dvd9 branden?

#2 amai

amai

    Figurant

  • Members
  • 219 Posts:

Gepost 03 juni 2009 - 19:50

QUOTE (dumble @ Jun 3 2009, 20:34) <{POST_SNAPBACK}>
Hallo,

Ik heb de volgende 4 iso's
dvd1=5.16GB
dvd2=4.63GB
dvd3=4.8GB
dvd4=4.75GB

Kan ik dan ook 2 iso's op 1 dvd9 branden?

nee, want op een DVD9 past maar max 8,5GB
Aantwaarpe Is 't Stad, De Rest Is Parking.

#3 dumble

dumble

    Cameraman

  • Members
  • 58 Posts:

Gepost 03 juni 2009 - 20:26

oja, en op een DVD10 of DVD14, of zijn die heel duur?

#4 Aps

Aps

    Film Producent

  • Members
  • 8125 Posts:

Gepost 03 juni 2009 - 20:41

DVD-10 zijn DVDs, die letterlijk aan beide kanten beschreven worden, dus heb je 2 maal DVD-5 in één zeg maar, maar geen idee of deze nog verkocht worden.
DVD-14 worden in ieder geval niet meer verkocht, dat waren eerste soorten DVD's volgens mij, uit begin jaren 90's zelfs.

Er bestaat ook DVD-18, dat is zelfde als DVD-10 ongeveer, maar met dual layers, dus 2 maal DVD-9.

Ik weet niet of ze makkelijk te krijgen zijn, ik ben ze in ieder geval niet tegengekomen in de winkels, maar wie weet staan ze wel op webshops ergens.

Succes ermee thumb_yello.gif

Geposte afbeelding

Voordat je gaat posten lees eerst de regels even door, dat scheelt je een hoop zorgen...


I don`t suffer from insanity - I enjoy every minute of it


#5 damage_inc_2008

damage_inc_2008

    Hoofdrolspeler

  • Members
  • 709 Posts:

Gepost 03 juni 2009 - 20:42

QUOTE (amai @ Jun 3 2009, 20:50) <{POST_SNAPBACK}>
QUOTE (dumble @ Jun 3 2009, 20:34) <{POST_SNAPBACK}>
Hallo,

Ik heb de volgende 4 iso's
dvd1=5.16GB
dvd2=4.63GB
dvd3=4.8GB
dvd4=4.75GB

Kan ik dan ook 2 iso's op 1 dvd9 branden?

nee, want op een DVD9 past maar max 8,5GB



QUOTE (dumble @ Jun 3 2009, 21:26) <{POST_SNAPBACK}>
oja, en op een DVD10 of DVD14, of zijn die heel duur?



yep deze zijn duur + dat ook niet alle dvd spelers deze disc aanvaard enigste wat je nog kan doen is eigelijk een bluray of doen zoals ik en dat is een harddisc aanschaffen die je kan aansluiten op je tv en is ook met afstandbediening zoals een dvd speler ik vind het een handig toestel en je spaart dvd's uit lol

grtz

#6 Aps

Aps

    Film Producent

  • Members
  • 8125 Posts:

Gepost 03 juni 2009 - 20:45

QUOTE (damage_inc_2008 @ Jun 3 2009, 21:42) <{POST_SNAPBACK}>
QUOTE (amai @ Jun 3 2009, 20:50) <{POST_SNAPBACK}>
QUOTE (dumble @ Jun 3 2009, 20:34) <{POST_SNAPBACK}>
Hallo,

Ik heb de volgende 4 iso's
dvd1=5.16GB
dvd2=4.63GB
dvd3=4.8GB
dvd4=4.75GB

Kan ik dan ook 2 iso's op 1 dvd9 branden?

nee, want op een DVD9 past maar max 8,5GB



QUOTE (dumble @ Jun 3 2009, 21:26) <{POST_SNAPBACK}>
oja, en op een DVD10 of DVD14, of zijn die heel duur?



yep deze zijn duur + dat ook niet alle dvd spelers deze disc aanvaard enigste wat je nog kan doen is eigelijk een bluray of doen zoals ik en dat is een harddisc aanschaffen die je kan aansluiten op je tv en is ook met afstandbediening zoals een dvd speler ik vind het een handig toestel en je spaart dvd's uit lol

grtz


Inderdaad, kan ook. Ik heb zelf een WD TV, speelt bijna alles af, ook mkv's van 1080p.
Heeft geen ingebouwde HD, maar je kan een eigen HD, of usb stick etc aansluiten.
Hier een link:

http://www.wdc.com/e...asp?DriveID=572

is te krijgen bij de MM voor rond de 90 euries.

Geposte afbeelding

Voordat je gaat posten lees eerst de regels even door, dat scheelt je een hoop zorgen...


I don`t suffer from insanity - I enjoy every minute of it


#7 damage_inc_2008

damage_inc_2008

    Hoofdrolspeler

  • Members
  • 709 Posts:

Gepost 03 juni 2009 - 20:55

QUOTE (Aps @ Jun 3 2009, 21:45) <{POST_SNAPBACK}>
QUOTE (damage_inc_2008 @ Jun 3 2009, 21:42) <{POST_SNAPBACK}>
QUOTE (amai @ Jun 3 2009, 20:50) <{POST_SNAPBACK}>
QUOTE (dumble @ Jun 3 2009, 20:34) <{POST_SNAPBACK}>
Hallo,

Ik heb de volgende 4 iso's
dvd1=5.16GB
dvd2=4.63GB
dvd3=4.8GB
dvd4=4.75GB

Kan ik dan ook 2 iso's op 1 dvd9 branden?

nee, want op een DVD9 past maar max 8,5GB



QUOTE (dumble @ Jun 3 2009, 21:26) <{POST_SNAPBACK}>
oja, en op een DVD10 of DVD14, of zijn die heel duur?



yep deze zijn duur + dat ook niet alle dvd spelers deze disc aanvaard enigste wat je nog kan doen is eigelijk een bluray of doen zoals ik en dat is een harddisc aanschaffen die je kan aansluiten op je tv en is ook met afstandbediening zoals een dvd speler ik vind het een handig toestel en je spaart dvd's uit lol

grtz


Inderdaad, kan ook. Ik heb zelf een WD TV, speelt bijna alles af, ook mkv's van 1080p.
Heeft geen ingebouwde HD, maar je kan een eigen HD, of usb stick etc aansluiten.
Hier een link:

http://www.wdc.com/e...asp?DriveID=572

is te krijgen bij de MM voor rond de 90 euries.



voor deze dat intresse hebben ik heb deze aangeschaft





So Speaky HDMI is a HDMI Hard Disk Drive with a built-in 4 in 1 Card Reader.The One Touch Button (OTB) function enables you to easily record your data. Transfer your movies and pictures from your PC and watch them on your LCD or plasma screen with HDMI connection.



* Multimedia
* HDMI
* 4 in 1 OTB card reader
* Remote control
* 500 GB* is equivalent to 667** DivX movies


Bijgesloten bestand(en)



#8 firestormV2

firestormV2

    Acteur

  • Members
  • 389 Posts:

Gepost 03 juni 2009 - 23:08

1 duallayer kost meer dan 2 DVD5, waarom zou je dus 2 iso's op 1dvd willen.
Wil je het toch doen gebruik isobuster om je bestanden uit te pakken. Verwijder vervolgens waardeloze troep.
3 seizoenen Desperate housewives
Bienvenue chez les ch'tis en Highlander the source.
Met vertaalpensioen.
Nieuwe hobby: Pools leren.

#9 dumble

dumble

    Cameraman

  • Members
  • 58 Posts:

Gepost 18 juni 2009 - 11:03

bedankt voor de reacties, ik denk dat ik even ga sparen voor zon apparaatje, ziet er goed uit smile.gif




0 Gebruiker(s) lezen dit topic

0 gebruikers, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers