Ga naar inhoud


Foto

Subtitels permanent in films zetten


6 replies to this topic

#1 Dunken

Dunken

    Snoersleper

  • Members
  • 5 Posts:

Gepost 22 oktober 2009 - 19:50

Ik heb heb jullie toturial gevolgd ging allemaal heel goed, mijn probleem is als volgt:
-Ik heb alles gedaan wat jullie zeiden, en was klaar met de subtitel in mijn harry potter film te doen
en die is maar 700 kb's groot *sorry mb's

wat gebeurt er nu?
-hij maakt er wel 10 gigabyte van.

nou is mijn vraag?
- wat is het probleem?
- wat doe ik fout?

Zie site hier onder

Geposte afbeelding

#2 aegis

aegis

    Scenario Schrijver

  • Members
  • 1578 Posts:

Gepost 22 oktober 2009 - 21:32

ik werk zelf altijd met het prog The Film Machine, erg makkelijk prog om mee te werken nog nooit problemen mee gehad.

Het prog maakt een dvd bestand aan met subs, en een extra map met Video_TS bestanden.
Dan kan je zelf kiezen welke je gebruikt.
Mocht de output boven de 4,3GB komen (wat bijna nooit voorkomt), dan kan je altijd de map Video_TS nog wat verkleinen met bv prog DVD Shrink, 2 sec werk.

#3 Tufkap

Tufkap

    Film Producent

  • Members
  • 2592 Posts:

Gepost 22 oktober 2009 - 21:54

Aan je uitleg te zien wil je dus niet echt een DVD maken met ondertitels, maar een avi met de ondertitels er vast in. Er is een duidelijk deel in de handleidingensectie van dit forum, maar ik zou Dit eens proberen.

o ja, welkom :P

Kijk in de WIPv2.0 sectie en voorkom dubbel werk


#4 Dunken

Dunken

    Snoersleper

  • Members
  • 5 Posts:

Gepost 22 oktober 2009 - 22:18

Ja ik zou het is proberen, ik wil het best wel naar DVD converten en ik dacht het bestand wordt alleen grooter door dus ik dacht laat ik het even zo proberen dan past alles op een cd.

ik zal het eens proberen. bedankt voor het snel beantwoorden

#5 Aps

Aps

    Film Producent

  • Members
  • 8125 Posts:

Gepost 22 oktober 2009 - 23:07

Ik heb heb jullie toturial gevolgd ging allemaal heel goed, mijn probleem is als volgt:
-Ik heb alles gedaan wat jullie zeiden, en was klaar met de subtitel in mijn harry potter film te doen
en die is maar 700 kb's groot *sorry mb's

wat gebeurt er nu?
-hij maakt er wel 10 gigabyte van.

nou is mijn vraag?
- wat is het probleem?
- wat doe ik fout?

Zie site hier onder

Geposte afbeelding


Je moet de video van 'Full Processing Mode' overschakelen naar 'Direct Stream Copy'
Dit doe je door:
Video -> Direct Stream Copy

:duimpje:

Geposte afbeelding

Voordat je gaat posten lees eerst de regels even door, dat scheelt je een hoop zorgen...


I don`t suffer from insanity - I enjoy every minute of it


#6 Dunken

Dunken

    Snoersleper

  • Members
  • 5 Posts:

Gepost 23 oktober 2009 - 11:47

Bedankt voor het helpen, het is me gelukt. Ik hoef nu alleen het bestand nog te converten naar dvd, want hij speelt geen avi af.

ik heb de ondertiteling nog, bedankt voor het helpen!

#7 Aps

Aps

    Film Producent

  • Members
  • 8125 Posts:

Gepost 23 oktober 2009 - 14:22

Ik hoop niet dat je eerst de ondertitel in je avi brandt, en daarna pas de avi naar dvd convert. Want het kan allemaal in 1 keer en de ondertitel hoef je dan ook niet in te branden, maar kan je het selecteren, zoals bij 'normale' dvd's.
Gebruik hiervoor 'ConvertXtoDVD3'

:duimpje:

Geposte afbeelding

Voordat je gaat posten lees eerst de regels even door, dat scheelt je een hoop zorgen...


I don`t suffer from insanity - I enjoy every minute of it





0 Gebruiker(s) lezen dit topic

0 gebruikers, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers