Ga naar inhoud


Foto

ondertitels bij films zetten


47 replies to this topic

#31 Astimo

Astimo

    Hoofdrolspeler

  • Members
  • 663 Posts:

Gepost 27 mei 2011 - 14:25

3IVX is een codec, waarvan bij jou kennelijk de proefperiode verlopen is. De eenvoudigste manier is de codec op te zoeken en te verwijderen/de´nstalleren, dan moet het probleem opgelost zijn. Als je wilt weten wat het precies is, kun je op 3IVX.com kijken.
:)

#32 JayD

JayD

    Figurant

  • Members
  • 150 Posts:

Gepost 27 mei 2011 - 15:37

Helaas, maar dat was duidelijk niet de oplossing.
Nu kan ik helemaal geen ondertitels meer onder de films zetten.
Het is dus duidelijk dat ik dit bestand wel nodig heb,
maar er moet dus ook iets anders gebeuren wil die tekst niet meer over het beeld lopen.

Dus als iemand iets anders weet??

Dank u.

#33 JayD

JayD

    Figurant

  • Members
  • 150 Posts:

Gepost 29 mei 2011 - 08:21

Please, iemand?
Anders is het gedaan met het ondertitelen en dat zou ik best zuur vinden.

Snap ook niet waarom het de hele tijd weer iets anders is dat misgaat.
Als het nou hetzelfde was, kon ik het zelf wel oplossen.
Maar helaas is dat niet zo.

Dus als iemand mij kan helpen, zou ik zeer dankbaar zijn.

#34 adriaantje

adriaantje

    Acteur

  • Members
  • 370 Posts:

Gepost 29 mei 2011 - 09:29

Als het enkel de bedoeling is om films met ondertiteling af te spelen, en het blijkt zo'n gedoe te zijn met "VirtualDub", gebruik dan zoals vele anderen een andere mediaspeler zoals: "Windows Mediaplayer","Winamp","VLC Player". Vanzelfsprekend heb je ook dan de codec nodig die je hier vindt:
http://www.google.nl...G=Google zoeken

Ik gebruik VirtualDub enkel voor andere doeleinden.

#35 JayD

JayD

    Figurant

  • Members
  • 150 Posts:

Gepost 30 mei 2011 - 08:54

Het is ook de bedoeling dat ik ze brand op dvd en op tv kan kijken.
VLC en de Windows Media Player heb ik zelf ook al.
Maar wie weet heeft het nut als ik deze codecs ook installeer.
Bedankt voor de tip, ik zal het proberen.

Nu bedenk ik me: zou het mss mogelijk zijn dat als ik de film brand, die tekst niet over het beeld loopt?

#36 Astimo

Astimo

    Hoofdrolspeler

  • Members
  • 663 Posts:

Gepost 30 mei 2011 - 09:20

Dat laatste hoef je niet op te rekenen. Heb je nog gekeken op die site van 3ivX? Verder als het gaat om ondertitelingen te branden staan hier heel veel handleidingen op de site, spit die maar eens door.
:)

#37 Goffini

Goffini

    Film Producent

  • Members
  • 3757 Posts:

Gepost 30 mei 2011 - 09:32

Installeer eens: VobSub 2.23 en eventueel K-Lite Codec Pack 7.1.0

#38 jeandc

jeandc

    Figurant

  • Members
  • 173 Posts:

Gepost 30 mei 2011 - 09:58

Waarom het moeilijk maken als het makkelijk kan.Instaleer convertXdvd en die doet ales vanzelf.Het moet wel een gekraakte versie zijn of hem kopen anders staat er een watermerk op.
Bijna alles is met dat prog. mogelijk.
Een map maken voor de film,,,,naamvandefilm.avi(vlc)(vlc)(mkv).....naamvandefilm.srt en dan naar converxtodvd brengen het loopt vanzelf.
groetjes.

#39 JayD

JayD

    Figurant

  • Members
  • 150 Posts:

Gepost 30 mei 2011 - 10:18

Ik heb ConvertXtoDVD3. Kun je daarmee de ondertitels ook bij een film zetten ja?
Ik dacht eerlijk gezegd dat het alleen voor te branden was.
Zie zo ook niet hoe ik ze erbij kan zetten.

Maar ik zal in ieder geval die codecs eens installeren en nog eens verder kijken op die 3 ivx site.
De vorige keer dat ik keek, kwam ik niet verder dan dat ik een versie moest kopen...

Maar in ieder geval hartelijk dank mensen.

#40 JayD

JayD

    Figurant

  • Members
  • 150 Posts:

Gepost 30 mei 2011 - 15:19

Ik heb de codecs ge´nstalleerd en het lijkt allemaal weer goed te lopen! :lol:

Dus laten we hopen dat het goed blijft gaan deze keer.
Anders kun je de bijbel bijna volzetten met de dingen die ik de hele tijd moet vragen :P

Nogmaals hartelijk dank!

#41 JayD

JayD

    Figurant

  • Members
  • 150 Posts:

Gepost 03 juni 2011 - 14:25

Ik denk dat we het Nieuwe Testament maar eens uit gaan breiden.
Wat een ontzettende rommel is het.
Ik had de codecs ge´nstalleerd en een film ondertiteld, liep allemaal prachtig.
Nu wil ik hetzelfde doen, nee hoor. Die mislukte 3IVX stempel loopt weer prachtig over m'n beeld heen.
En het mooie is dat ik die hele 3 ivx niet eens meer op m'n PC heb staan. Ik werd ook niet veel wijzer van die 3ivx site, als dat het allemaal trials zijn.
Ik word er hartstikke gek van.

Ligt het mss aan VirtualDubMod? Zo ja, is 1 van deze http://www.free-code...title_Tools.htm dingen dan wellicht een optie om te gaan gebruiken?
Het is de bedoeling dat de film ondertiteld wordt en dat ik ze daarna met ConvertXtoDVD brand.
Jeandc zegt dat ondertitelen ook met dit programma kan, maar die mogelijkheid zie ik zo niet.

Als er iemand nog tips heeft, of hopelijk blijvende oplossingen, dan hoor ik het graag.
Want op dit moment lijkt het alsof er een klein mannetje in die PC zit die alles sloopt en sterk tegen films ondertitelen is.

Dank u.

#42 Goffini

Goffini

    Film Producent

  • Members
  • 3757 Posts:

Gepost 03 juni 2011 - 22:41

Als 3IVX stempel door je beeld loopt dan is het programma nog steeds op jouw computer en niet
(goed) verwijderd.
Zoek eens naar 3IVX op jouw computer.
Meestal moet je een programma opnieuw installeren om goed te kunnen verwijderen.
Gooi daarna CCleaner er achter aan, laat eerst alles verwijderen wat het eerste item allemaal aangeeft, daarna het register
opschonen.

#43 sharp

sharp

    Cameraman

  • Members
  • 72 Posts:

Gepost 04 juni 2011 - 09:07

Ten eerste het programma installeren wat die 3IVX melding veroorzaakt.
Daarna met het gratis progje Revo Uninstaller dit programma verwijderen.
Na het verwijderen geeft het programma nog aan welke overbodige bestanden, mappen en register sleutels er nog aanwezig zijn, die je dan ook met dit progje kunt verwijderen. Zo ben je van alle sporen die een programma achterlaat verlost.

#44 JayD

JayD

    Figurant

  • Members
  • 150 Posts:

Gepost 06 juni 2011 - 13:25

De smeerlap stond er idd nog op. Net een infiltrant van de Mossad.
Maar ik heb m via CCleaner verwijderd en hij doet het weer.
Kijken hoe lang ie het nu volhoudt.

In ieder geval, bedankt weer! :)

#45 JayD

JayD

    Figurant

  • Members
  • 150 Posts:

Gepost 22 juni 2011 - 07:58

Ik maak me hier ineens iets geks mee. Denk overigens niet dat het aan de programma's ligt.
Maar de laatste tijd ben ik alle seizoenen van de serie Stargate SG1 aan het downen, subben en branden.
Op de PC speelt ie alles keurig af, maar als ik ze dan brand, zijn er diverse afleveringen bij zonder geluid...

Is zoiets bij jullie bekend, of ligt het aan de serie Stargate?
Alle films die ik brand doen het namelijk wel allemaal goed, met geluid.
Vandaar dat ik niet denk dat het aan m'n programma's ligt.

Als jullie iets weten dan hoor ik het graag. Anders moet ik ze dalijk nog kopen :P




0 Gebruiker(s) lezen dit topic

0 gebruikers, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers