Ga naar inhoud


Foto

geluid niet synchroon


5 replies to this topic

#1 mcren

mcren

    Hollywood Ster

  • Members
  • 973 Posts:

Gepost 20 november 2010 - 10:47

Ik heb nu al een paar keer gehad dat een film zoals "The Sorcerers Apprentice" en nu ook "Saw 7"
het geluid niet meer synchroon loopt als ik de film omzet met ConvertXtoDvd 3.
Heb iemand daar ook last van, of is er iemand die hier een oplossing voor weet?

bvd

#2 Smokey

Smokey

    Acteur

  • Members
  • 412 Posts:

Gepost 20 november 2010 - 11:25

Het kan liggen aan de audio stream (AC3 of MP3)
Bij instellingen>> geluid onderaan Geen controle/ herstellen audio onregelmatigheden aanvinken.
Op dit moment enige oplossing die ik kan bedenken ;)
Ik laat me niet opjagen,
ik ben aan het werk, niet op de vlucht

#3 mcren

mcren

    Hollywood Ster

  • Members
  • 973 Posts:

Gepost 20 november 2010 - 11:50

zal het proberen

#4 tokke

tokke

    Film Regisseur

  • Members
  • 1761 Posts:

Gepost 20 november 2010 - 12:40

Ik heb nu al een paar keer gehad dat een film zoals "The Sorcerers Apprentice" en nu ook "Saw 7"
het geluid niet meer synchroon loopt als ik de film omzet met ConvertXtoDvd 3.
Heb iemand daar ook last van, of is er iemand die hier een oplossing voor weet?

bvd


Saw 7 is op zich al wel uit synchroon op de divx.

#5 JR Jansen

JR Jansen

    Hollywood Ster

  • Members
  • 810 Posts:

Gepost 20 november 2010 - 12:58

Het kan liggen aan de audio stream (AC3 of MP3)
Bij instellingen>> geluid onderaan Geen controle/ herstellen audio onregelmatigheden aanvinken.
Op dit moment enige oplossing die ik kan bedenken ;)


Volgens mij moet je dat niet aanvinken. Als ik kijk staat er 'if NOT checked, fix audio discontinueties'.
When they think they got all the answers,
i change the questions.

#6 mcren

mcren

    Hollywood Ster

  • Members
  • 973 Posts:

Gepost 20 november 2010 - 13:21

Het kan liggen aan de audio stream (AC3 of MP3)
Bij instellingen>> geluid onderaan Geen controle/ herstellen audio onregelmatigheden aanvinken.
Op dit moment enige oplossing die ik kan bedenken ;)


Dit werkte dus niet.
Helaas dan maar wachten op line-audio




0 Gebruiker(s) lezen dit topic

0 gebruikers, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers