Ga naar inhoud


RcGenk

Lid sinds: 11 aug 2017
Offline Laatst actief: apr 10 2018 18:48
-----

Posts die ik gedaan heb

In topic: Geen ondertitels voor nieuwe en oudere films

14 augustus 2017 - 16:04

Ik had het al gemerkt JR Jansen, en het ergste is het zijn ook nog zeer goede films waar je helaas geen Ned ondertitels voor vind.

Zoals Operation Dunkirk 2017 een prachtige film maar geen Ned of Duitse Ondertitels. Maar zoals een film van Dolph Lundgren Don't Kill It uit 2016 ik hebt ze allemaal behalve bij deze daar zijn helaas geen Ned of Duits Ondertitels van te vinden maar wel in verschillende andere talen. Jammer maar ik zal nog even geduld moeten hebben zoals u zelf al geschreven hebt.

Alvast bedankt JR Jansen voor uw antwoord.


In topic: Ondertitels lopen niet gelijk met de film

14 augustus 2017 - 15:48

Ik sluit mij helemaal aan met uw redenering Members ik gebruik nooit geen 1080p maar wel een HD of DVDrip dat wilde ik u even melden, daarmee wil ik helemaal geen afbreuk doen tegenover de mensen die dagelijks heel veel tijd  in steken om ons regelmatig een passende ondertitel te bezorgen. En dat wil ik langs deze weg ook zeggen tegen de mensen die dagelijks alle moeite en heel veel tijd erin steken voor ons een aangename filmavond te bezorgen met hun ondertitels. DANK U WEL Mensen.


In topic: Ondertitels lopen niet gelijk met de film

14 augustus 2017 - 01:43

Category7 End Of The World uit 2005 en neen het was geen DVD rip maar een HD.

Ik hebt 5 Ned Ondertitels gevonden van deze film. Bij 2 ervan die begonnen al te lopen bij aanvang van de film, 1 Liep achter op de film, 1 begon pas nadat er werd gesproken maar die bleef gewoon doorgaan bij de laatste die ik genomen had liep in het begin gelijk met de film maar na enkele minuten bleef die plots doorlopen die loopte ook vooruit op de film. Ik hebt de film verder bekeken zonder de ondertitels anders kon je niets meer volgen. Ik kan u de film doormailen als u dat wenst en u mag alle beschikbare ondertitels ervan downloaden en de film met de ondertitels bekijken. Maar ik vrees dat u hier heel snel terug gaat staan om mij gelijk te geven. Let op, met de andere ondertitels van andere films hebt ik totaal geen enkele probleem mee. Waar wij allen wel voor moeten opletten als je een blue ray film hebt moet je niet perse een blue ray ondertiteling nemen die lopen meestal niet juist. Dan is wat u zegt een DVDrip of een HD wel de juiste formaat voor die bewuste blue ray film. Dat is iets wat wij zelf moeten uitzoeken naar de juiste ondertiteling bij een film. Trouwens Cat 7 viel mij zwaar tegen tegenover Cat 6 die veel beter was. Neen ik ga geen verzoekje ervoor plaatsen alvast bedankt voor die raad, er zijn genoeg films die jullie willen vertalen en zeker recentere die gaan nu voor.

Ik dank u voor uw reactie Members


In topic: Je mooiste film

11 augustus 2017 - 16:47

Ik vind de eerste film van The Conjuring  geweldig goed gemaakt, 1 van de beste horrorfilms die ik al gezien hebt.

The Green Miles

Logan

Lion een drama

1408 Van Stephen King

Altitude van Dolph Lundgren

Operation Dunkirk helaas hebt ik die enkel in het Engels

maar vermoed dat daar weldra ned ondertitels voor gaan zijn.

En er zijn nog zovelen prachtige films moeilijk om die hier allemaal op te noemen.


In topic: Stel je hier voor

11 augustus 2017 - 09:58

Hoi,

ik ben Marc woont in Genk, ben 49j jong.

Hobby's hebt ik niet zoveel vermits mijn werk het niet toelaat om wat vrije tijd te hebben en als ik die hebt zoek ik meestal naar ned ondertitels van goede films. Ik hebt  intussen de reglementen al doorgenomen van deze forum. Ps Moderatoren ik zou normaal een automatische mail toegestuurd krijgen op de mailadres die ik hebt ingegeven maar bij nader inzicht hebt ik opgemerkt dat er een fout in mijn mailadres zit en die hebt ik meteen verbeterd met de juiste kunnen jullie die automatische post op de juiste sturen. ik dank jullie bij voorbaat